Kelisa yang Comel & Lincah di CarBid B2B

[views]

Perodua Kelisa merupakan nama yang dikenali ramai bagi rakyat Malaysia, malah, ramai dalam kalangan masyarakat yang turut memilikinya sehingga ke hari ini. Kelisa sangat terkenal dengan cirinya yang tahan lasak, harga yang murah, penggunaan bahan api yang sangat menjimatkan dan sangat mudah untuk diselenggara.

Pada 9 Mac ini, CarBid buat julung kalinya akan mengadakan sebuah acara yang besar-besaran. Acara ini dipanggil sebagai CarBid Bid2Buy, di mana sesiapa sahaja digalakkan untuk hadir ke CarBid Store Yard yang terletak di Kg. Melayu Subang bagi melihat sendiri keadaan kereta di sana.

Antara kereta yang boleh didapati di sana salah satunya adalah Perodua Kelisa, bermula pada tahun 2001 hingga tahun 2006. Anda boleh miliki kereta Kelisa yang comel ini bermula dari harga RM 5,000 sahaja. Terdapat dalam 5 unit Kelisa dari pelbagai warna yang tersedia untuk dibida pada 9 Mac ini.

Jadi, datanglah beramai-ramai pada 9 Mac ini di CarBid Store Yard Kg. Melayu Subang dan jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki kereta ini dengan harga yang sangat berbaloi dan berpatutan.

Anda boleh menaip CarBid Store Yard di carian Google Maps untuk melihat peta lokasi.

Muat turun aplikasi CarBid di:

Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.carbid.gmart&hl=en

Atau

App Store

https://itunes.apple.com/my/app/carbid/id1413567277?mt=8

Share this post to:

Related posts

Leave a Comment