towing-services-1-e1469827952126

Towing Vellfire sampai RM1000?

Elakkan kos tunda mahal untuk kereta Recond anda.
Pemilik kenderaan recond sering menjadi mangsa kos tunda yang tinggi sekiranya berlaku kemalangan atau kerosakan semasa dalam perjalanan. Ini kerana kenderaan SUV seperti Toyota Vellfire, Estima dan Harrier memerlukan lori tunda flatbed untuk ditunda secara selamat.

Anda mungkin beranggapan bahawa polisi insurans kereta anda akan menguruskan segala kos  tundaan secara percuma. Tanggapan anda mungkin benar tapi tahukah anda apa syarat-syaratnya? Sesetengah polisi hanya menghadkan jarak tundaan sehingga 50km atau RM150.00 sahaja.  Ini seperti tidak munasabah tetapi ianya benar. Apa akan terjadi sekiranya kenderaan anda rosak semasa anda berada di Kedah dan anda ingin membawa pulang kenderaan anda ke bengkel di Kuala Lumpur?

Anda mungkin terpaksa membayar sehingga RM1000 untuk kos menunda sehingga ke Kuala Lumpur. Dengan polisi IVIP yang disediakan secara eksklusif untuk kenderaan recond anda tidak perlu risau lagi. Polisi yang dinaung oleh Zurich Takaful ini menawarkan servis tundaan tanpa had jarak dan frekuensi. Anda hanya perlu membayar kos tol sahaja terutama sekali jika anda berada di negeri lain.

Selain daripada tundaan tanpa had IVIP juga menawaran pelbagai perlindungan tambahan khusus  The guide for women: Nutrition, Bodybuilding and Supplementation – MYPROTEIN ™ sciroxx my weight loss exercises = diet + bodybuilding. untuk pemilik kereta recond. Dapatkan polisi IVIP anda daripada kami hari ini juga, layari www.ivip.com.my untuk maklumat lanjut.

Share this post

Archives
Scroll to Top