Motosikal 3 Roda Industri Tani– Wanch Galaxy

Kerja mangangkut hasil industri tani, baja, mesin dan sebagainya memang sesuatu yang mangambil daya tenaga dan masa yang tinggi. Ini menjadi isu kepada peladang skala sederhana dan kecil di mana akses jalan sekitar ladang yang sering sempit dan beralun. Kebanyakkan petani menggunakan motosikal berbakul untuk menjalankan kerja mengangkut hasil. Ini memakan masa memandangkan kapasiti muatan yang rendah. Untuk memenuhi keperluan tersebut, sebuah syarikat pemasangan motor tempatan telah memperkenalkan Wanch Galaxy. Wanch Galaxy adalah motosikal 3-roda dengan ruangan kargo di belakang ala lori kecil. Ruangan kargo yang diperbuat daripada besi tersebut…

Share this post to:

Pakej insurans I-VIP untuk kenderaan recond

Apeg System Sdn. Bhd, sebuah syarikat peneraju waranti untuk kenderaan import baru dan terpakai kini memperkenalkan suatu lagi produk eksklusif buat pemilik kenderaan recond.  Pakej insurans I-VIP kini ditawarkan khas kepada pemilik kenderaan import baharu dan yang sedia ada. Pakej insurans I-VIP di bawah naungan sebuah syarikat insurans antarabangsa yang terkenal akan mula dipasarkan secara eksklusif oleh Apeg System pada Januari 2020.  Antara ciri-ciri pakej I-VIP yang menarik adalah: – Perkhidmatan tunda tanpa had– Pakej PA bernilai RM100,000– Pampasan banjir sehingga RM5000.00– Bayaran kenderaan gantian RM150 untuk 3 hari pertama…

Share this post to:

Benefits of I-VIP (Imported Vehicles Insurance Package) by APEG System.

Apeg System Sdn. Bhd., the company which operates Apeg Warranty has introduced an exclusive insurance package for used imported vehicles (recond vehicles). This insurance package is tailored to cater to a broad spectrum of used imported vehicles in the country and is underwritten by a multi-national insurer. The Importer Vehicles Insurance Package dubbed as I-VIP encapsulates several key advantages as opposed to a run-of the mill insurance policy by any other insurer. Listed below are some key add-on benefits of I-VIP. Unlimited Towing Assistance: Vehicle that are involved in accidents,…

Share this post to:

Apeg System Introduces I-VIP.

 I-VIP and insurance package tailor-made for reconditioned vehicles.  Package includes additional benefits and tariffs is lower than an average package. Here is a reason for recond car owners to rejoice. Apeg System, the company that brought us Apeg Warranty for recond cars, now introduces an exclusive insurance package for recond cars. This package is customised to the needs of owner of imported vehicles and is underwritten by an international insurance provided. The additional benefits include unlimited towing, no excess, no loading, PA Coverage, flood coverage, special perils and more. “Reconditions…

Share this post to:

TOYOTA VIOS & YARIS YEAR END OFFER AT G-MART MOTOR

It’s the final quarter of 2019 and there cannot be a better time to get your hands on a brand new Toyota Vios or Yaris. Both hot models come with attractive financing packages and rebate. Loan applications will be processed within 24-hours and delivery is super prompt.  G-Mart Motor is also extending attractive offers for trade in vehicles via its auction platforms, E- Auction and CarBid. Plus car buyers will be in the running for freebies and offers on extended warranty by Apeg Warranty. Offer applies for other Toyota models too,…

Share this post to:

Jual Moto Anda kat mana?

Selalu guna marketplace untuk jual motosikal? Tunggu orang datang rumah nak tengok motor, nak kena layan pula customer yang nak beli motor, tapi last-last tak jadi. Tak perlu lagi susahkan diri anda. Sekarang dah ada jualmoto.my. Klik je link di bawah ni. https://jualmoto.my Jual Motosikal anda dengan cepat, mudah dan selamat!

Share this post to: