Hellfire Captain Seat

Vellfire: “Perjalanan dalam Kemewahan”

[views]

Apabila disebut tentang MPV selesa yang membawa ciri mewah, nama Toyota Vellfire pasti akan terlintas dalam fikiran anda. MPV ini adalah tidak asing lagi bagi rakyat Malaysia. Ia merupakan sebuah kenderaan yang menampilkan ciri yang sporty dan garang dengan rekaan gril hadapan yang besar. Bagi kenderaan mewah dan hebat ini, sudah pastinya enjin yang digunakan adalah hebat juga. Vellfire ini menggunakan enjin 2AR-FE 2.5 liter empat silinder sebaris DOHC Dual VVT-I yang membuatkan perjalanan untuk ke destinasi lebih sempurna. Pemandu tidak akan menghadapi sebarang masalah dalam memecut laju ketika memintas kenderaan lain mahupun ketika melakukan pendakian bukit. Penumpang di belakang pula boleh berehat sambil melunjurkan kaki menggunakan perehat kaki Ottoman, seterusnya menjadikan perjalanan jauh tidak terasa penat.

Terdapat banyak lagi kelebihan yang boleh didapati dengan memiliki Toyota Vellfire ini dan tidak hairanlah Toyota Vellfire ini digelar raja MPV di Malaysia.

Milikilah Toyota Vellfire dengan mengunjungi G-Mart Autoworld dan rasailah kehebatan dan keselesaan pemanduan raja MPV ini.

G-Mart Motor Sdn Bhd 3S Center

Lot 3402, Jalan Tembusu, Kg. Melayu Subang, 40150 Shah Alam, Selangor

Jual kereta lama anda atau trade-in di

Jualkereta.my

Sertai sesi bidaan di aplikasi CarBid pada setiap hari Isnin hingga Jumaat selama sejam bermula jam 11 pagi hingga 12 tengah hari.

Muat turun aplikasi CarBid di:

Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.carbid.gmart&hl=en

App store

https://itunes.apple.com/my/app/carbid/id1413567277?mt=8

Share this post

Scroll to Top